zondag 20 november 2011

LA

Met de 747-combi naar LA, dat was alweer even geleden voor mij. We zouden vol zitten, maar door de mist haalden maar liefst ruim 60 passagiers onze vlucht niet, en hadden we ineens heel veel open plaatsen. Dat werd een relaxte heenvlucht :-)

Ik had nog geen concrete plannen van tevoren, behalve dat ik voor een Kindle e-reader wilde gaan kijken. Nadat ik in Osaka voor de zoveelste keer zonder leesvoer zat omdat ik te weinig boeken mee had genomen (lees: mee wilde zeulen), was ik het zat.

Op naar de Target, waar ze Kindles verkopen. En ik had geluk: het model wat ik wilde, was al uit. Voor 99 dollar was ik eigenaar van deze mooie gadget! Missie geslaagd!

De volgende dag ging ik samen met nog 3 collega's actief doen: fietsen naar Venice Beach. Dat was best een eind! Ik was al eerder in Venice Beach geweest, maar alweer vergeten dat het een heel on-Amerikaanse buurt is, de wietlucht kwam je tegemoet, niet normaal! Ook heel veel vage types en zwerfers, waterpijpen en peacevlaggen. Okee, hier hoef ik de volgende keer niet meer heen...

Het dakterras van de Ierse pub op Manhattan Beach daarentegen was wel zeer geslaagd.

De terugvlucht was vol, en nu kwam wel iedereen opdagen ;-) Voor een nachtvlucht was het behoorlijk druk, veel belletjes en verzoekjes. Of we op tijd zouden gaan landen werd nog even spannend door de enorme mist overal, maar uiteindelijk viel dat reuze mee. Het zicht was echt minimaal, je zag echt pas een paar meter boven de grond dat we er waren!

Zoals je op de foto ziet, heb ik inmiddels een paar boeken op de Kindle gezet, het is echt een handig ding, boeken erop zetten gaat ook heel makkelijk. I'm happy!

3 opmerkingen:

 1. Die derde foto vind ik het leukst.
  R u u (:-D)
  Hoop dat deze reactie nu als anoniem geplaatst wordt, dat zal dan de 1e keer zijn dat het lukt.
  Ja, ik ben een echte digi BEET !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vrouw die achter je zit :D LOL Als er geen glas wijn bij zou staan, zou ik denken dat ze een vampier was en je eigenlijk wilde bijten ;P

  BeantwoordenVerwijderen