woensdag 16 november 2011

3-jaarlijkse en (ver)huizen

Zo, nu heb ik toch echt alle mogelijke soorten recurrents en trainingen achter de rug. Ook de 2e keer was de 3-jaarlijkse recurrent interessant, inhoudelijk kan ik er hier helaas niet verder op ingaan.

Een huis waar we een openingsbod op hadden gedaan, gaat het helaas niet worden. De verkoper vond ons bod zo laag, dat hij niet eens een tegenbod wilde doen :-O En dat terwijl het een goed onderbouwd openingsbod was... zeg dan op z'n minst wat je er dan voor wil hebben, hier kan je helemaal niks mee... zelfs de verkopende makelaar liet doorschemeren dat hij dit ook geen handige actie van de verkoper vond. De huizenjacht gaat weer verder!

Daarnaast hebben we de sleutel gekregen van ons tijdelijke huis, dus wanneer we tijd hebben rijden we met de aanhanger heen en weer. Man man man wat verzamel je een hoop zooi in de loop der tijd! En dan hebben we de zolder al een keer uitgemest en een hoop weggedaan...

Morgen naar LA, 20 graden, heb er zin in!

5 opmerkingen:

 1. Kun je nagaan hoeveel zooi je hebt verzameld als je 64 bent! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chaos zo'n verhuizing... I know how it feels.
  Veel plezier in LA!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken je na gaan hoe huizenbezitters nog steeds in de wolken zitten over hun huis.
  Niet lang geleden deed was er een bod gedaan op een huis, dat was te laag volgens de verkopers!, 4 maanden later staat het zelfde huis 20.000 euro lager te koop...Hoe bedoel je ga eens wakker worden en we leven in het jaar 2011 waarvan ik in 2008 al eens schreef dat de crisis anders is dan anders(en sorry dat ik toen een situatie schetse dat de luchtvaart nog een aantal flinke klappen zal krijgen, en hopelijk gaat dat niet door).
  Verder voorbeeld 2, koper heeft belangstelling voor een 2 onder 1 kap nieuwbouw op een gewild stukje land in een mooie wijk.
  Kan niet helemaal de bank overtuigen voor een lening...wat denk je, bouwbedrijf is ook tevreden met een 30.000 euro lager bedrag plus aankleding huis(keuken, enz).

  Ik zou echt nog zeker wachten tot de prijzen met 20 tot 30% gaan dalen en dat gaat gebeuren...
  Maar het is net als met een ultraloop, diegene met het meeste geduld is de winnaar...

  Groet rinus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, als de huizenprijzen echt nog zo gaan dalen zou voor ons nu heel mooi uitkomen! Voor de rest mag die crisis nou wel eens ophouden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog meer slecht nieuws bij mijn werkgever, gezien de nog slechtere situatie dan in het aller slechste periode van de crisis vanaf 2008 staan er buiten de eerder genoemde arbeidsplaatsen nog meer op stapel.
  Met andere woorden, de staalindustrie staat op instorten en nog erger dan in 2008 en 2009...
  Wat te doen krijgen we nog te horen?, maar het ziet er bar en boos uit.
  En als je dat door trekt naar de "echte" economie, dan gaat 2012 super zwaar worden voor Nederland en europa en hou mij hart vast...
  Misschien wel goed om over 1 of 2 jaar een huis te kopen, dat weer wel ;-).

  BeantwoordenVerwijderen