vrijdag 3 februari 2012

Van alles en nog wat update

Even weer een update van allerlei dingen door elkaar.

Wat betreft ons nieuwe huis: het streven om 01 maart de sleutel te krijgen, gaan we zeer waarschijnlijk niet halen dankzij de strengere regelgeving rondom hypotheken. Niet vanwege ons inkomen, maar vanwege de manier waarop je sommige stukken (soms tot 3x toe!) moet aanleveren naar wens van de geldverstrekker *zucht*. Een verschil van 50 euro, een ontbrekende handtekening van de taxateur en een foutief ingevulde werkgeversverklaring zorgden voor de nodige vertraging :-S Alles is nu de deur uit, nu is voor ons de fase van het afwachten (goedkeuring van de geldverstrekker) aangebroken.

Verder ben ik naast het vliegen druk geweest voor het raceteam, zoals jullie zien is er een nieuwsbrief verstuurd met daarin een uitnodiging voor 19 mei :-)

Vanochtend ben ik naar een sessie geweest op Schiphol waarin het hoofd van onze afdeling zijn ideeën en visie met ons deelde over de toekomst van het bedrijf in deze tijden. Deze was niet één en al negatief, maar ook zeker niet positief, er moet echt iets gebeuren. Ontslagen en salarisinname willen ze vermijden, zelfs bij jaarcontracten hebben ze de intentie om deze te verlengen, dus dat is goed nieuws voor wie het van toepassing is. De productiviteit moet wel omhoog, zoals Hartman al eerder zei: 'meer waar voor m'n geld'. Ik ga hier niet al te diep op in verder, laten we zeggen dat het nog spannende onderhandelingen gaan worden over onze arbeidsvoorwaarden met de vakbonden!

Voor mensen die nog hoop hebben om binnenkort bij ons aan de slag te gaan als steward(ess): zoals het er nu voor staat, worden er de komende 3 jaar (!) geen nieuwe mensen aangenomen, ook niet van KLC... :-(

Verder doe ik niet heel veel spannends, probeer zoveel mogelijk geld opzij te zetten voor het komende raceseizoen en het nieuwe huis, dus dan blijft er weinig over ;-)

1 opmerking:

  1. Inderdad moeilijke tijden en de crisis van 2008 is nog steeds bezig, we zijn benieud, in de staal gaat het ook niet best!.
    Veel plezier met het nieuwe huis zometeen.

    BeantwoordenVerwijderen