vrijdag 20 april 2012

Huis update


Het is weer tijd voor een update over ons huis, er is weer veel gedaan! Dit wordt een post met veel foto's...

Sinds de laatste post die ik over het huis heb geplaatst, zijn we verhuisd. Alle meubels staan er nu. Brian heeft de koofjes terug geplaatst, speakers opgehangen, plankjes in de voorraadkast gemaakt, accesoires in de badkamer opgehangen... en ik ben vast nog heel veel dingen vergeten ;-) Ik ben ook aan het rondkijken geweest voor gordijnen en dat soort dingen.

Gister hebben we met z'n tweeën een paar kuub aarde van onze tuin naar een weiland van vrienden gebracht. Heb nu flink spierpijn van al het zand in en uit de aanhanger scheppen :-X We hebben vier keer op en neer gereden met de aanhanger die je op de foto ziet.

Ennnn... gister hebben we de keuken besteld! Tegen de achtermuur komt een kastenwand met inbouwkoelkast en combi-oven, a.h.w. verzonken in de muur. Daar tegenover een kookeiland met inductie kookplaat, Quooker, en vaatwasser. Aan de andere kant van het eiland kan je zitten, krantje lezen, drankje doen, etc.

De eettafel die we al hadden in Gouda, blijft, omdat je aan de bar niet uitgebreid gaat tafelen. Een grotere losse eettafel én een kookeiland ging niet passen, dus dit is een mooie tussenoplossing, aangezien we hier toch het meest met z'n tweeën zullen zijn.

De kastdeurtjes worden hoogglans wit (niet spierwit zoals papier, net iets warmer) en het keukenblad wordt antraciet kleurig composiet met een heel klein glinstertje erin.

Ik had verwacht dat het moeilijker zou zijn om keuzes te maken, maar dankzij de hulp van de adviseur werd het een stuk makkelijker. We werden goed geholpen daar, en 'daar' is dan bij Nolte Küchen in Apeldoorn.3 opmerkingen: