zondag 8 april 2012

San Francisco (met Annemieke)

7 jaar nadat we elkaar voor het eerst ontmoet hebben bij de cursus van Transavia was het dan eindelijk zo ver: Annemieke en ik zouden samen vliegen!! Naar San Francisco nog wel, één van m'n favoriete bestemmingen.

Een paar dagen voor de vlucht maakte ik het nog spannend door tijdens het verhuizen en verbouwen verkouden te worden. Niks kon me tegenhouden, ik moest en zou blijven vliegen om deze vlucht te kunnen doen. En dat is gelukt!

Aangekomen bij de pursers, bleken we al in dezelfde galley te zijn ingedeeld, super! Dat was dus ook al voor elkaar ;-) Ons andere maatje (we stonden met z'n 3-en in de galley) was ook hartstikke leuk en gezellig, ze had zelfs bitterballen en kipnuggets van huis meegenomen! Je snapt, die waren zo op!

Het liep allemaal als een trein, harstikke leuke bemanning en nog met een vriendin in de galley staan ook maakt het extra leuk.

In San Francisco zelf 'moest' ik een paar winkels af voor wat drogisterij dingetjes. Ik had van tevoren een lijstje gemaakt zodat ik me niet helemaal blauw ging kopen aan dingen.

Bij The Body Shop hadden ze een actie waarbij je aan een rad kon draaien voor extra kortingen. Ik was er al voorbij gelopen, maar de medewerkster kwam op me af en vroeg of ik eraan wilde draaien. "Ach, doe maar" dacht ik en ik draaide aan het rad. Ding! "50% off your entire purchase" kwam het rad op uit, de beste actie van allemaal!! Nou, toen ging er iets meer in het mandje dan oorspronkelijk de bedoeling was :-P

Na het shoppen zijn we naar Haight Ashbury gegaan. Of het nou aan het weer (koud!) lag, of toeval weet ik niet, maar de sfeer was anders, minder leuk dan de vorige keer dat ik er was. Het aantal daklozen lijkt ook erg toe te nemen overal. We hebben daar wat gegeten, en weer met de bus terug, op naar het hotel want het licht ging zolangzamerhand bij ons allebei wel uit ;-)

De terugvlucht was ook weer prima. Ik moet vaker met Annemieke vliegen, want ik heb zelfs geslapen in de OCR!!

Het was echt heel leuk om te vliegen met iemand die je al kent. Gaan we vast nog een keer doen! :-)

1 opmerking:

  1. Gaan we zeker nog een keer doen! Je wordt zo moe van mij dat je vanzelf in slaap valt in de OCR ;-) Alleen die rare droom van jou had niet iets met mij te maken! Zal wel door het zuurstofgebrek in het vliegtuig komen. Ik heb ook vaak rare dromen! Leuk weer snel vliegen en dan graag zonder zoveel enge daklozen :-(

    BeantwoordenVerwijderen