dinsdag 10 januari 2012

Update from abroad

Ja, daar zit ik weer, in Singapore! Alsof ik niet ben weggeweest. Nou ja, bijna dan ;-)

Dit keer een 8-daagse reis, met 1x een op en neertje Bali tussendoor. Stiekem moet ik bekennen dat het de vorige keer leuker was met Brian erbij ;-) Al was hij dit keer niet meegekomen, de vlucht zat he-le-maal vol...

Nu ik dit schrijf, heb ik net het op en neertje Bali achter de rug. Wat heb ik zoal gedaan tot nu toe? De eerste dag/avond van aankomst zijn we saté gaan eten samen met een Lufthansa crew, daarna zijn we gaan stappen in Clarke Quay. Daar kwamen we in de danstent Attica, gratis naar binnen met je crew ID, altijd handig.

De captain, een steward en ik zijn daar niet lang gebleven, want de sfeer stond ons niet aan. Overal van die bodyguard/portiers, die als je ook maar even op de verkeerde plek ging staan (wat dan verkeerd was wisten we niet), heel irritant met een zaklamp naar je gingen schijnen.

De captain wist nog wel een leuke tent met een live bandje. En hij had gelijk, het was daar superleuk, gedanst tot het licht aanging! 

Toen eindelijk naar bed...

De andere dagen heb ik aanzienlijk rustiger ingevuld met 2 bioscoopbezoekjes (The Girl With The Dragon Tattoo en The Darkest Hour) en wat rondgehobbel op Orchard Road. Doordat ik Nederlands tijdschema aanhoud, heb ik hier pas 2x heel even daglicht gezien! Desondanks bevalt het me prima, het is misschien niet heel sociaal en ik kan weinig ondernemen (ik zie heel weinig collega's zo, want die houden lokale tijd aan) maar voor mijn ritme is dit nu even beter :-)

Morgen nog 1 volledige dag, die ga ik ook weer bij de bios doorbrengen, misschien wel een keer een luxe variant met ligstoelen! En dan de dag erop weer naar huis, eindelijk! Zo´n week van huis is toch best lang, zeker nu als er veel geregeld moet worden...

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk om allemaal te lezen en zo ook een beter beeld bij het geluid te krijgen! Ik zou je graag wat vragen willen stellen. Is er een mogelijkheid dat we dit via de mail kunnen doen? Ik hoor het graag van je, dit is mijn adres: L.boen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie zou toch die 'iemand' zijn die steeds een +1 geeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
  Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
  Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
  Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
  Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
  Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
  Een prettig en ontspannen weekeinde.
  Groet

  BeantwoordenVerwijderen