zondag 23 oktober 2011

Laatste MD11 vlucht

Het zit erop, mijn MD11 periode! Mijn laatste vlucht met dit toestel ging naar Delhi, een 24-uurs stop.

Volle bak heen, al viel het me mee. Al werd het naar het einde toe steeds drukker met mensen in het gangpad, in de galley, mensen die tijdens de service in je nek staan te hijgen... in een vliegtuig heb je al niet heel veel 'personal space', maar dat kleine beetje wat je soms hebt werd dan ook nog minder.

De passagiers waren erg tevreden, meerdere mensen hebben tijdens de vlucht hun complimenten aan me gegeven, dat ze ons zo'n fijne crew vonden, een verademing vergeleken bij Delta. Altijd leuk om te horen dat we het goed doen :-)

In Delhi zelf heb ik heerlijk uitgeslapen en Indiaas gegeten in het hotel. Op de terugweg een paar open stoelen maar gek genoeg was deze vlucht tijdens de service drukker dan de heenweg, ook al sliepen veel mensen!

Overmorgen heb ik dan de 777 cursus. Wat een heerlijk vooruitzicht! Nooit meer af op een stoel, maar altijd bedden aan boord. Geloof me, dit scheelt echt! En natuurlijk een hoop nieuwe bestemmingen... heb er zin in!

1 opmerking:

  1. Moet nog wel even wennen aan je nieuwe weblog hoor, dacht eerst dat je geen reacties meer kon plaatsen!
    Maar het kan wel... hoera! Heel veel succes met je 777 cursus! En veel plezier met het ontdekken van o.a. Buenos Aires, Singapore en Zuid Afrika!

    Groetjes Lau

    BeantwoordenVerwijderen