zaterdag 16 februari 2013

Gewonnen!


Hoe cliché het ook klinkt, ik had dit niet verwacht. Zeker niet toen ik hoorde dat ik 4e was geworden bij het circuit onderdeel… mijn ervaring werkte hier in mijn nadeel, hierdoor maakte ik vergeleken bij de andere 4 veel minder (andere) progressie.

Met het stem onderdeel heb ik het ruimschoots goedgemaakt, ik had 2x zoveel stemmen als de nummer 2! Ik weet geen aantallen, maar gezien de nu continu binnenstromende reacties via Facebook e.d. moeten het er behoorlijk wat geweest zijn.

Bedankt allemaal, voor jullie reacties, meeleven en enthousiasme tijdens deze verkiezing. Zonder jullie steun en stem was dit nooit gelukt!

Ik laat snel weer van me horen, en ik zal er ook zijn met de Motorbeurs volgende week. Hoe/wanneer/wat precies volgt nog!

Kijk ook vooral op mijn Motorbeurs blog, ik zal niet altijd alles dubbel bij kunnen houden, je vindt daar o.a. het radio interview bij Omroep Gelderland van gisterochtend.

Vanmiddag kom ik live in de uitzending bij Sport Kort om te praten over de Verkiezing en mijn overwinning :-) Waarschijnlijk rond 17:15/17:30.
Mocht je de live uitzending missen, dan kun je het later op hun site terug luisteren.

2 opmerkingen:

 1. Vivian,

  Gefeliciteerd het is je gegund.

  By-the-way blijft er nog tijd over om te vliegen? Aan de vlieg agenda te zien nog wel maar de blog heeft wel wat te lijden onder het motor en verhuisgeweld.

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Peter,

  Klopt, mijn prioriteiten liggen even anders, deze verkiezing en het verbouwen vragen veel van mijn tijd en energie. Het motornieuws voert even de boventoon nu... als de ergste drukte rondom de verkiezing bedaard is, zullen er vanzelf weer meer vliegdingen verschijnen :-)

  groetjes, Vivian

  BeantwoordenVerwijderen